Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Τι έγινε Νικολάκη;;

Έχεις μπερδευτεί Νικολάκη;; Και πώς να μη μπερδευτείς δηλαδή όταν ακούς τους πάντες, τους λεγόμενους ξερόλες που αν δεις και πιο πέρα τη ζωή τους δεν έχουν πετύχει και τίποτα αξιόλογο (και που για όλα αυτά που παινεύονται, είναι όλα στη φαντασία τους).

Δεν κάνουμε τους σκληρούς στα κορίτσια Νικολάκη, δεν φοβόμαστε να της δείξουμε τα αισθήματα μας γιατί κάποιοι φίλοι μας είπαν ότι τα κορίτσια το εκμεταλλεύονται. Ενδιαφερόμαστε, νοιαζόμαστε, και ασχολούμαστε μαζί τους.

Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για την διαίσθηση της γυναίκας που έχει ανεξαρτήτου ηλικίας. Ακόμα και αν δεν εκτιμηθεί σωστά το γνήσιο, το απόλυτα ευθύ και παλικαρίσιο ενδιαφέρον σου από την κοπέλα σου, να μην μετανιώσεις ποτέ για ότι έκανες και έδωσες. Να είσαι σίγουρος πως μπορεί να ξεχάσει τι της είπες, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσει τι της έκανες να αισθανθεί.

Τι είπες Νικολάκη; Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω, γιατί σ' αγαπάει, θα τα παραβλέψει, θα σε συγχωρέσει και θα γυρίσει πίσω σε σένα;; Πόσο λίγο ξέρεις τα κορίτσια Νικολάκη. Βάζεις στοίχημα;; Μόλις ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.

1 σχόλια:

First... είπε...

Μεγάλη έγραψες!! Εγώ που έχω Νικολάκη, θα του το βάζω να το διαβάζει πρωί μεσημέρι και βράδυ!! Κάτι σαν την οδοντόπαστα ένα πράγμα!! Το άκουσες, Νικολάκι????